Projektowanie, produkcja urządzeń do fermentacji
Marka:
BTS EngineeringCechy charakterystyczne
Producent:
Rodzaj:
Serwis
Wydajność, litr/dzień:
5000–100000
Zużycie gorącej pary, kg/litr (6 barów):
2,5 – 4,0
Zużycie energii elektrycznej, kW/litr:
0,5
Woda artezyjska, m3/litr:
0,002
Zużycie wody obiegowej, m3/litr (na wyjściu z chłodni kominowej 20˚C):
0,2
Zobacz wszystkie
Kategorie
Ulubione
Porównanie
Produkty z tej samej kategorii




Niniejsze ogłoszenie / reklama jest zaproszeniem do zawarcia umowy i nie stanowi oferty w myśl. art. 66, par. 1 Kodeksu Cywilnego
Dane techniczne Projektowanie, produkcja urządzeń do fermentacji
Producent | BTS Engineering |
Rodzaj | Serwis |
Wydajność, litr/dzień | 5000–100000 |
Zużycie gorącej pary, kg/litr (6 barów) | 2,5 – 4,0 |
Zużycie energii elektrycznej, kW/litr | 0,5 |
Woda artezyjska, m3/litr | 0,002 |
Zużycie wody obiegowej, m3/litr (na wyjściu z chłodni kominowej 20˚C) | 0,2 |
Zużycie paliw kopalnych, nm3/litr (na przykładzie gazu ziemnego) | 0,2 – 0,32 |
Surowe | zboża, melasa, strumień |
Przetwarzanie poalkoholowe bardowie | Tak |
Obecność ACS TP | Tak |
Opis Projektowanie, produkcja urządzeń do fermentacji
Projektowanie, budowa, automatyzacja separacji surowców, pszenicy, żyta, kukurydzy...
Kucharz-montaż, regulacja, rozruch niskotemperaturowego gotowania dla spirytusowni. Dobór preparatów enzymatycznych. Wykorzystanie odzysku ciepła podczas gotowania surowców-gorzelnia.
Ugniatanie z działu dorabiania i porcji ugniatania jest pompowane do oddziału, w którym w urządzeniach do hydro-fermentacji pod działaniem preparatów enzymatycznych, zarówno wprowadzonych do ugniatania, jak i dodatkowo wprowadzanych do hydro-fermentacji, następuje upłynnienie i scukrzanie ugniatania w celu utworzenia brzeczki.
Projektowanie, produkcja urządzeń do fermentacji opinię

Pomoc w doborze
+48 22 390 63 48
Dział sprzedaży
W przypadku jakichkolwiek pytań podczas składania zamówienia, prosimy o kontakt pod wskazanym numerem telefonu.
Lub wypełnij formularz na stronie
Pomoc w doborze
Lub wypełnij formularz na stronie
Pomoc w doborze