Glukoamylaza AG90L
Marka:
TEGAFERMCechy charakterystyczne
Producent:
Kraj pochodzenia:
Austria
Opakowanie:
25kg
Temperatura pracy:
55-60°С
Zużycie g/tuk:
400
Zużycie ziarna G/T:
240
Dozowanie, kg/t skrobi:
0,35-0,46
Zobacz wszystkie
Ulubione
Porównanie
Produkty z tej samej kategorii




Zalecamy zobaczyć
Niniejsze ogłoszenie / reklama jest zaproszeniem do zawarcia umowy i nie stanowi oferty w myśl. art. 66, par. 1 Kodeksu Cywilnego
Dane techniczne Glukoamylaza AG90L
Producent | TEGAFERM |
Kraj pochodzenia | Austria |
Opakowanie | 25kg |
Temperatura pracy | 55-60°С |
Zużycie g/tuk | 400 |
Zużycie ziarna G/T | 240 |
Dozowanie, kg/t skrobi | 0,35-0,46 |
Optymalne pH | 3,6-5,5 |
PH robocze | 3,6-5,5 |
Optymalna temperatura | 55-60°C |
Enzym | Glukoamylaza |
Opis Glukoamylaza AG90L
TEGAMYL AG90L-ciekła stężona amyloglukozydaza stosowana do produkcji alkoholu z ziarna i innych materiałów skrobiowych. TEGAMYL AG90L spełnia specyfikacje enzymu klasy spożywczej, podobnie jak zalecenia FAO / WHO, podobnie jak FCC, i jest klasyfikowany jako preparat enzymatyczny klasy GRAS.
Działanie: płatki zbożowe i okruchy ziemniaków upłynnione amilaziv, takie jak TEGAMYL BLHL lub TEGAMYL BL24L, zawierające dekstryny, które hydrolizują pod wpływem TEGAMYL AG90L na fermentowalne cukry.
Zastosowanie: TEGAMYL AG90L dodaje się do upłynnionego okruchów w temperaturze około 55-60 ° C. W tej temperaturze scukrzanie przebiega z dużą prędkością. Ekspozycja na scukrzanie nie jest wymagana, ponieważ scukrzanie trwa podczas fermentacji, choć z mniejszą prędkością.
Postać produktu: Bursztynowa ciecz o masie właściwej 1,10 - 1,20 g / ml.
Opakowanie: kanistry 25 kg, beczki 220 kg, pojemniki 1100 kg.
Glukoamylaza AG90L opinię

Pomoc w doborze
+48 22 390 63 48
Dział sprzedaży
W przypadku jakichkolwiek pytań podczas składania zamówienia, prosimy o kontakt pod wskazanym numerem telefonu.
Lub wypełnij formularz na stronie
Pomoc w doborze
Lub wypełnij formularz na stronie
Pomoc w doborze