L-fera® (lphera®) termostabilna alfa-Amylaza
Marka:
NovozymesCechy charakterystyczne
Producent:
Kraj pochodzenia:
Dania
Temperatura pracy:
50-95°С
Gęstość właściwa, g/cm3:
1,25
Dozowanie, kg/t skrobi:
0,19-0,62
Optymalne pH:
4,5 -7,0
PH robocze:
4,5 -7,0
Zobacz wszystkie
Ulubione
Porównanie
Produkty z tej samej kategorii




Niniejsze ogłoszenie / reklama jest zaproszeniem do zawarcia umowy i nie stanowi oferty w myśl. art. 66, par. 1 Kodeksu Cywilnego
Dane techniczne L-fera® (lphera®) termostabilna alfa-Amylaza
Producent | Novozymes |
Kraj pochodzenia | Dania |
Temperatura pracy | 50-95°С |
Gęstość właściwa, g/cm3 | 1,25 |
Dozowanie, kg/t skrobi | 0,19-0,62 |
Optymalne pH | 4,5 -7,0 |
PH robocze | 4,5 -7,0 |
Optymalna temperatura | 50-95°С |
Enzym | Alfa-amylaza |
Opis L-fera® (lphera®) termostabilna alfa-Amylaza
L-fera® - jest termostabilną Alfa-amylazą. Enzym hydrolizuje wiązania α-1,4-glikozydowe w amylozie i amylopektynie do dekstryn i oligosacharydów.
Wygląd: syropowaty płyn
Kolor: brązowy
Gęstość ~1,25 g / cm3
Warunki działania:
pH 4,5 -7,0
Temperatura, °C: 50-95
Zużycie, kg / t skrobi: 0,19-0,62
Preparat L-fera® zachowuje aktywność nawet w temperaturach powyżej 95°C, a część aktywności w temperaturach 100-110°C.
L-fera® (lphera®) termostabilna alfa-Amylaza opinię

Pomoc w doborze
+48 22 390 63 48
Dział sprzedaży
W przypadku jakichkolwiek pytań podczas składania zamówienia, prosimy o kontakt pod wskazanym numerem telefonu.
Lub wypełnij formularz na stronie
Pomoc w doborze
Lub wypełnij formularz na stronie
Pomoc w doborze