Drożdże alkoholowe Angel Ethanol Red Thermal Tolerance Alcohol Active Dry Yeast, opakowanie 0,5 kg
Marka:
AngelCechy charakterystyczne
Producent:
Opakowanie:
500g (0,5kg)
Temperatura (max), C:
42
Temperatura pracy:
28-42°С
Dopuszczalna zawartość etanolu w naparze:
≤17% (V/V)
Wilgotność,%:
≤6,5
Procent żywych komórek drożdży,%:
≥75
Zobacz wszystkie
Dokumentacja
Ulubione
Porównanie
Produkty z tej samej kategorii




Niniejsze ogłoszenie / reklama jest zaproszeniem do zawarcia umowy i nie stanowi oferty w myśl. art. 66, par. 1 Kodeksu Cywilnego
Dane techniczne Drożdże alkoholowe Angel Ethanol Red Thermal Tolerance Alcohol Active Dry Yeast, opakowanie 0,5 kg
Producent | Angel |
Opakowanie | 500g (0,5kg) |
Temperatura (max), C | 42 |
Temperatura pracy | 28-42°С |
Dopuszczalna zawartość etanolu w naparze | ≤17% (V/V) |
Wilgotność,% | ≤6,5 |
Procent żywych komórek drożdży,% | ≥75 |
Całkowita ilość drożdży, miliard/g | ≥ 25 |
Opis Drożdże alkoholowe Angel Ethanol Red Thermal Tolerance Alcohol Active Dry Yeast, opakowanie 0,5 kg
Podana cena dotyczy 1 opakowania - 0,5 kg. Angel Thermal Tolerance Alcohol Active Dry Yeast jest specjalnie zaprojektowany z wysokiej jakości drożdżami alkoholowymi odpornymi na wysoką temperaturę, etanolem i kwasami i może być szeroko stosowany w produkcji etanolu paliwowego, Etanol spożywczy wykorzystuje surowce zawierające skrobię (suche słodkie ziemniaki, kukurydza, ryż, maniok, sorgo itp.); i surowiec cukrowniczy, (melasa itp.). Dopuszczalna maksymalna temperatura wynosi 108 ° F (42°C). 82°F-108°F (28-42°C). Etanol w zacieru: ≤17% obj. (v/v). Proces fermentacji można przeprowadzić przy pH 2,5, co zapobiega tworzeniu się i namnażaniu mikroflory kantominacyjnej, aw konsekwencji zwiększeniu wydajności etanolu. Wysoka odporność na ciśnienie osmotyczne. Wysoka zdolność reprodukcyjna, mały wydatek.
Zastosowanie: możliwe jest bezpośrednie wprowadzenie suchych drożdży do aparatu fermentacyjnego w ilości 2,5 -3 kg drożdży na 1 m3 brzeczki, uzyskując początkową liczbę komórek drożdży w brzeczce 5 milionów / ml. Funkcja: prosta kontrola procesu, zmniejsza prawdopodobieństwo zanieczyszczenia bakteryjnego.
Pokolenie drożdży: w oparciu o ścisłą kontrolę infekcji bakteryjnej i zapewnienie drożdży niezbędnego odżywiania, okres hodowli drożdży produkcyjnych do fermentacji wynosi 8-10 godzin, aby stosunkowo zmniejszyć spożycie suchych drożdży. Biorąc pod uwagę starzenie się i degenerację drożdży w procesie hodowli, optymalny cykl wymiany drożdży produkcyjnych wynosi 72 godziny (maksymalnie 7 generacji).
Dokumentacja Drożdże alkoholowe Angel Ethanol Red Thermal Tolerance Alcohol Active Dry Yeast, opakowanie 0,5 kg
Pobierz instrukcje, katalog dla Drożdże alkoholowe Angel Ethanol Red Thermal Tolerance Alcohol Active Dry Yeast, opakowanie 0,5 kg
Drożdże alkoholowe Angel Ethanol Red Thermal Tolerance Alcohol Active Dry Yeast, opakowanie 0,5 kg opinię

Pomoc w doborze
+48 22 390 63 48
Dział sprzedaży
W przypadku jakichkolwiek pytań podczas składania zamówienia, prosimy o kontakt pod wskazanym numerem telefonu.
Lub wypełnij formularz na stronie
Pomoc w doborze
Lub wypełnij formularz na stronie
Pomoc w doborze