Celulaza-kompleks enzymów zmniejszających lepkość GrainzymeNL, kg
Marka:
SUNTAQCechy charakterystyczne
Producent:
Kraj pochodzenia:
Chiny
Temperatura pracy:
30-70°C
Dozowanie, kg/t skrobi:
0,06-0,12
Optymalne pH:
5.0-5.5
Aktywność, u/ml:
5,000
PH robocze:
4.0-7.0
Zobacz wszystkie
Ulubione
Porównanie
Produkty z tej samej kategorii




Zalecamy zobaczyć
Niniejsze ogłoszenie / reklama jest zaproszeniem do zawarcia umowy i nie stanowi oferty w myśl. art. 66, par. 1 Kodeksu Cywilnego
Dane techniczne Celulaza-kompleks enzymów zmniejszających lepkość GrainzymeNL, kg
Producent | SUNTAQ |
Kraj pochodzenia | Chiny |
Temperatura pracy | 30-70°C |
Dozowanie, kg/t skrobi | 0,06-0,12 |
Optymalne pH | 5.0-5.5 |
Aktywność, u/ml | 5,000 |
PH robocze | 4.0-7.0 |
Optymalna temperatura | 40-45°C |
Enzym | Celuloza |
Opis Celulaza-kompleks enzymów zmniejszających lepkość GrainzymeNL, kg
GrainzymeNL jest stężonym płynnym preparatem celulazy i innych enzymów do hydrolizy nieskrobiowych polisacharydów (NPS) ziarna, takich jak ksylanazy i beta-glukanazy otrzymane podczas fermentacji szczepu grzybów Trichoderma reesei. Produkt wyróżnia się wysokimi dodatkowymi enzymami, skutecznie działającymi na hydrolizę innych nieskrobiowych polisacharydów – NPS) - takich jak: galaktany, mannany, pektyny.
Grainzyme NL-skuteczny kompleks enzymów-w celu zmniejszenia lepkości brzeczki w produkcji alkoholu. Jest przeznaczony do pracy z różnymi uprawami zbóż - takimi jak pszenica, Pszenżyto, żyto, jęczmień, kukurydza. W produkcji alkoholu bardzo dużym problemem jest lepkość brzeczki spowodowana nieskrobiowymi polisacharydami (NPS) ziarna, takimi jak celuloza i hemiceluloza (arabinoksylany, glukany i inne pentozany). Przede wszystkim wysoka lepkość brzeczki-zwiększa zużycie wody, co prowadzi do ograniczenia stężenia substancji stałych brzeczki, w konsekwencji ogranicza zdolności produkcyjne, zwiększa koszty energii. NPS ma również negatywny wpływ na późniejszą obróbkę brzeczki-fermentację alkoholu, odparowanie wody, suszenie bardów.
Grainzyme NL jest produktem stworzonym w celu rozwiązania i przezwyciężenia tych problemów, przekształcając je w zaletę-zwiększenie wydajności alkoholu, ponieważ Grainzyme NL całkowicie hydrolizuje ziarna NPS do wolnych cukrów, które drożdże alkoholowe przekształca w alkohol.
WARUNKI I OKRES PRZECHOWYWANIA
Grainzyme NL należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Grainzyme NL zachowuje 100% aktywności przez 12 miesięcy, gdy jest przechowywany w oryginalnym nieotwartym opakowaniu w temperaturze 4°C-8°C. Po przechowywaniu w temperaturze pokojowej do 25 ℃ aktywność enzymów utrzymuje się do 90% przez 12 miesięcy od daty produkcji.
OPAKOWANIE
25kg / kanistry lub 1.125 kg/pojemniki
BEZPIECZEŃSTWA ŻYWNOŚCI
Grainzyme NL jest produkowany zgodnie z planem HACCP w procesie kontrolowanym przez system jakości ISO9001: 2008 i ISO22000. Grainzyme NL spełnia wymagania JECFA i FC.C
BEZPIECZEŃSTWO I ŚRODKI OSTROŻNOŚCI
Enzym jest białkiem. Wdychanie może powodować reakcje alergiczne. Długotrwały kontakt z enzymami może podrażniać skórę, oczy i błony śluzowe. Cm. MSDS aby uzyskać więcej informacji podczas pracy z produktem.
Celulaza-kompleks enzymów zmniejszających lepkość GrainzymeNL, kg opinię

Pomoc w doborze
+48 22 390 63 48
Dział sprzedaży
W przypadku jakichkolwiek pytań podczas składania zamówienia, prosimy o kontakt pod wskazanym numerem telefonu.
Lub wypełnij formularz na stronie
Pomoc w doborze
Lub wypełnij formularz na stronie
Pomoc w doborze